:: comme des garcons converse
graphic logo logo graphic graphic  


comme des garcons converse Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
  Index du Forum -> Bienvenue en kabylie -> Présentation Des Membres  
Auteur Message
 MessagePosté le: Mer 20 Juin - 10:10 (2018) 

AngelaJuliana
Nouveau membre
<b> <font color=8E7E40> Nouveau membre</font></b>

Hors ligne

Inscrit le: 20 Juin 2018
Messages: 3
Féminin Poissons (20fev-20mar) 虎 Tigre
Merci: 3
Moyenne Remerciement: 1,00
Expérience:

 
 
 

comme des garcons converse

PublicitéSupprimer les publicités ?
Ny Balance x UNDFTD H574J Dec 8, 2008 Her har vi comme des garcons converse nogle detaljerede billeder af en af New Balance s seneste samarbejder, der er med Undefeated. De er kendt som Man vs Wild samarbejde og feature modeller inspireret af udendørs / natur temaer. Funktioner, der uddyber mere om naturtemaerne, omfatter jordfarver, brug af camo trykte mellemsål og suede / nubuck overdel. Andre subtile detaljer omfatter brugen af skovlandskaber på indersålene. De er begge planlagt til at ramme UNDFTD Japan og andre udvalgte UNDFTD-forhandlere den 20. december. 

Ny Balance 574 Navy / Beige Nov 9, 2008 Ny Balance 574-modellen er blot et af de sko, som fans aldrig synes at få nok af, uanset hvor mange farvestoffer de er frigivet i. Med det sagt, her har vi den nyeste farveskema at være frigivelse. De har en marineblå suede øvre sammen med reflekterende Microlite materiale, nylon, mesh og gummi. De har også det berygtede NB ENCAP-system, der giver ekstra komfort til bærerens fødder. De er nu tilgængelige på Overkill for omkring converse chuck taylor $ 120. 

UNDFTD x Ny Balance H574J 31 okt 2008 Det ser ud til, at New Balance-samarbejder er uendelige, da vi nu har indsigt i en anden. Denne gang vil New Balance Japan samarbejde med UNDFTD Japan for at producere to farveveje i NB H574J-modellen. Begge har pulserende farveskemaer og er akut inspireret af 80s og 90s stil svarta converse af udendørs fodtøj. Desværre vil de kun blive solgt på UNDFTD Japan, så det bliver ret svært at få hænderne på et par. Ny Balance x Atmos M576 Sølv Hologram 20 okt 2008 Japansk butik Atmos er kommet sammen med New Balance for at producere dette par unikke sko. Den valgte model er den ikoniske M576 sko, som i dette tilfælde har en metallisk sølv, lime og lilla farvevej. Den indvendige forside har et pulserende farveskema, og er absolut en højdepunkt i sko. De er en del af Hologram-serien og er planlagt til at ramme Atmos den 8. november 2008. 

Ny Balance 575 RawHide 21 aug 2008 Ny Balance er indstillet til at frigive denne cdg converse specielle 575 model, som sporter en sort og brun farveskema sammen med en sort, spidset mellemsål. De er fremstillet af kohudmaterialer, herunder læder, ruskind og pels. Intet ord om deres tilgængelighed, men vi vil holde jer underrettet. New Balance Super Team 33 Mænds Suit Pack 20 aug 2008 Ny Balance er slated for at frigøre Men's Suit Pack som en del af premium Super Team 33 kollektionen. Samlingen indeholder farvelægninger og materialer, der er inspireret af den klassiske mænds kjolefarve. Nogle af disse førsteklasses materialer omfatter ruskind, læder og krokhud. Alle tre er klar til at udgive i september hos Solebox samt Solebox og andre Super Team 33 forhandlere. 

Ny Balance 2008-2009 Efterår / Vinterindsamling 11. august 2008 Her kan vi se Ny Balance s 2008 2009 Fall / Vinter kollektion, som vil blive frigivet i løbet af det kommende efterår og hele vejen igennem næste forår. Flere hot colorways vil blive frigivet i nogle af deres klassiske modeller samt nogle nyere modeller, der har deres patenterede Zip-teknologi. De er også slated til at være Tier 0-udgivelser, så kun få New Balance-konti modtager overførsler. Intet ord med hensyn til specifikke udgivelsesdatoer, men vi vil helt sikkert holde jer opdateret. 

Staple Design x Ny Balance 575 Pigeon 2 aug 2008 Her er nogle billeder af Staple Design x New Balance 575 Pigeon. Samarbejdet var en god ide, og den har en farvevej, der ligner den oprindelige Nike Dunk SB Low Pigeon. De består af en all star converse brun suede øvre med hvide og grå indlæg samt pink accenter. Hælområdet har en broderet duve, der er helt sikkert et godt strejf. De er meget begrænsede, da kun 800 par vil blive frigivet. Strålende x Hectic New Balance CM670 Kastanjepakke 31. juli 2008 Ny Balance er kommet sammen med populære modemærker Stussy og Hectic, der samarbejder på Chestnut Pack, som består af to farveveje i New Balance CM670 model. Den ene har et kastanje / grønt farveskema, mens de andre sportsgrene er kastanje- / orangefarve. De er slated for
at frigive hos de fleste forhandlere den 2. august 2008. 
Répondre en citant
 MessagePosté le: Aujourd’hui à 07:38 (2018) 

Contenu Sponsorisé


 
 
 

comme des garcons converse


 
  Index du Forum -> Présentation Des Membres
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
Sauter vers:  

 Further options
 Toutes les heures sont au format GMT + 2 Heures
Page 1 sur 1
 
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Montrer les messages depuis:   
 

Index | Creer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2018 phpBB Group
Illusion template v.1.0.2 © Jasidog.com
Traduction par : phpBB-fr.com
Powered by phpbb, copyright the phpbb group Template by jasidog.com